Logga in

15

dec

Öppen grundutbildning i MVP – Inställd på grund av för få anmälda

Öppen grundutbildning i MVP!

Våra öppna grundutbildningar i MVP riktar sig till er som vill utöka ert team med fler MVP-ledare på skolan eller i er kommun.

Vi har tyvärr behövt ställa in grundutbildning i MVP den 15–16 december på grund av för få anmälda. Anmäl er gärna till nästa öppna grundutbildning i MVP istället. Nästa öppna grundutbildning hålls den 24-25 mars 2022.

Grundutbildningen är sammanlagt tre dagar och består av tre obligatoriska delmoment:

  1. (Del 1) Skrivuppgift: instuderingsfrågor som tar utgångspunkt i MVPs teorimanual och genomförs inför del 2. Teorimanual och skrivuppgift skickas ut via mail. Beräknad tidsåtgång för skrivuppgiften är en halv dag.
  2. (Del 2) Huvudtillfälle: består av två sammanhängande heldagar där teori och praktik varvas och deltagarna får prova på att leda olika övningar ut metoden.
  3. (Del 3) Uppföljningstillfälle: genomförs efter att deltagarna påbörjat arbetet med att hålla lektioner och fokuserar på den egna praktiken samt hur en kan arbeta vidare med MVP efter att lektionsserien är slut. Uppföljningstillfället består av en halv dag och genomförs alltid på distans.

Praktisk info

Datum: 15-16 december 2021

Tid: 09.00-16.30 båda dagarna

Pris: 10 000 kr/deltagare

Plats: Del 2 av grundutbildningen sker fysiskt i Stockholm, förutsatt att restriktionerna tillåter. Information om lokal meddelas till anmälda via mail. Del 3 sker digitalt via zoom.

Anmälan stängde 1 december 2021

 

Publicerat 15 december, 2021

Ageratillsammans.se använder sig av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.