Logga in

26

okt

Öppen grundutbildning i Agera tillsammans

Välkomna att anmäla er till en öppen grundutbildning
i Agera tillsammans!

Till hösten håller vi en öppen grundutbildning i Agera tillsammans. Utbildningen riktar sig till er som vill utöka ert team med fler utbildade AT-ledare på skolan eller i er kommun.

Grundutbildningen är sammanlagt tre dagar och består av tre obligatoriska delmoment:

  1. (Del 1) Skrivuppgift: instuderingsfrågor som tar utgångspunkt i MVPs teorimanual och genomförs inför del 2. Teorimanual och skrivuppgift skickas ut via mail. Beräknad tidsåtgång för skrivuppgiften är en halv dag.
  2. (Del 2) Huvudtillfälle: består av två sammanhängande heldagar där teori och praktik varvas och deltagarna får prova på att leda olika övningar ut metoden.
  3. (Del 3) Uppföljningstillfälle: genomförs efter att deltagarna påbörjat arbetet med att hålla lektioner och fokuserar på den egna praktiken samt hur en kan arbeta vidare med Agera tillsammans efter att lektionsserien är slut. Uppföljningstillfället består av en halv dag och genomförs alltid på distans.

Praktisk info

Datum: 26 – 27 oktober 2021

Tid: 09.00-16.30 båda dagarna

Pris: 10 000 kr/deltagare

Plats: Del 2 av grundutbildningen sker fysiskt i Stockholm, förutsatt att restriktionerna tillåter. Information om lokal meddelas till anmälda via mail. Del 3 sker digitalt via zoom.

Anmäl er senast 30 september 2021

 

Publicerat 26 oktober, 2021

Ageratillsammans.se använder sig av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.